Ce trebuie sa stii daca doresti trimiterea unui produs retur catre noi:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos, termeni care sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta.

Produsele care fac obiectul comenzilor online, pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii acestora, fara a fi nevoie de invocarea unui motiv. Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract incepand de la ziua in care intra in posesia produsului, pana la sfarsitul perioadei de retragere, care se sfarseste dupa 14 zile, conform ordonantei de urgent O.U.G nr.34/2014.

Produse care nu sunt acceptate la retur:

Produse de ingrijire personala care au fost desigilate si utilizate (aparate de ras, epilatoare, aparate de tuns, aparate ingrijire corporala, periute de dinti, irigatoare bucale, perii rotative, termometre);
Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au  fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare (ex.: rezerve de periute dinti, casti in ear);
Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Recomandam trimiterea produselor in ambalajul original si ambalate corespunzator pentru pastrarea integritatii acestora. Produsele returnate trebuie ambalate de dvs pentru a putea fi preluate de partenerii noștri de la Serviciu de Curierat Rapid Cargus: îți recomandăm o cutie solidă sau un plic/punga. Te rugam sa te asiguri ca ai ambalat produsele cel putin la fel cum le-ai primit, altfel ne rezervam dreptul de a opri contravaloarea a 50% din produsul returnat.

1001produse.com va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile calentaristice de la data informarii vanzatorului cu privire la retragerea contractului de catre consumator.
Suma de bani va fi returnata intr-un cont bancar la care s-a cazut de comun accord, conform procedurilor legale.

Coletele trimise catre 1001produse.com cu ramburs, pentru care destinatarul este obligat sa plateasca expeditorului suma aferenta, nu sunt acceptate.

Pentru procesarea returului va rugam accesati formularul de retur si urmati pasii.

IMPORTANT:

Produsul returnat va fi trimis in aceeasi stare, starea initiala la momentul livrarii. Consumatorul este responsabil pentru scaderea valorii produselor, rezultata din manipularea/utilizarea gresita a acestora.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Predarea produselor retur sau la garantie se face prin curierat rapid folosind formularul de retur.

Pentru orice sesizari si reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa: oferte@1001produse.com