Descriere

Set 5 x Instalatie franjuri, 60 metri, 1500 LED-uri, Alb Rece

Pachetul contine 5 instalatii frajurate, cu jocuri de lumini, pentru un decor de poveste. Se pot monta atat la interior la geam, pe casa scarii, etc, cat si la exterior la streasina casei, foisoare, balcoane, in copaci, pe gard, etc. Pot fi montate in serie pana la maxim 4 instalatii, indiferent de metraj.

Oferta contine 5 instalatii franjuri, 12 metri lungime, care se pot utiliza individual sau interconectate.

  • fiecare instalatie este prevajuta cu 8 jocuri de lumini: combination, in waves, sequential, slow glow, chasing/ flash, slow fade, twinkle/ flash, steady on

Total Set Instalatii 60 metri lungime,1500 led-uri dispuse pe fire cu lungimi diferite.

Instalatiile sunt tip perdea luminoasa cu franjuri inegali si sunt interconectabile, putand fi prelungite.

Alimentare 220 V.
Instalatia de Craciun poate fi utilizata atat in spatii de interior cat si la exterior, protejata de intemperii (de exemplu sub streasina casei)
special creata pentru a fi montata in serie prin intermediul adaptorului (stecherului inclus in pachet). Pot fi montate in serie pana la maxim 4 instalatii.

Conectarea la 220V se va face la o priza protejata de intemperii si de umezeala. Orice tip de conector va fi protejat de apa.Indiferent de modelul achizitionat, instalatiile trebuie protejate de actiunea directa a ploii si a ninsorii (pericol de scurtcircuit, flama, topire a firului. Garantia nu acopera astfel de defectiuni daca produsele nu au fost ferite de apa.

A nu se lasa in functiune nesupravegheat ori la indemana copiilor!
Nu interveniti asupra aparatului cand este conectat la priza.


Fotografiile au caracter informativ.Unele specificatii sau pretul ofertelor pot fi modificate de catre comerciant fara preaviz sau pot contine greseli de operare.

Ce spun clientii

4.5 din 5 stele
Din 4 voturi
5 stele
50%
4 stele
50%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Micu Angelica
10 dec. 2022
Achizitie verificata
Una dintre instalatii avea defect dar au inlocuit gratuit, sunt multumit pana la urma. Dar m-am suparat asa pe situatie ... inteleg ca nu e vina magazinului dar nici a mea... oricum sunt profi ca si-au asumat situatia si nu m-a costat nimic in plus ca au schimbat
P
Popa Maria
07 dec. 2022
Achizitie verificata
Luminite Craciun 12 metri turturi, franjuri inegali cu 300 LED-uri acord 5 stele
N
Nagy Roland
02 dec. 2022
Achizitie verificata
Merita!
L
Lisman Marius
27 nov. 2022
Achizitie verificata
Multumesc, 1001produse.com!
Instalatiile sunt ok, functioneaza perfect, insa nu se poate regla jocul de lumini. Fiecare instalatie are alt joc de lumini, chiar daca le reglezi pe toate la fel, initial.