Descriere

Instalatie Franjuri, 20 metri, 480 LED, Alb Cald

Set 4 x Instalatie franjuri , 20 metri lungime totala, 480 LED Alb Cald,  interconectabile.

Pachetul contine 

  • 4 x Instalatie lungime 5 metri cu 120 led-uri dispuse pe franjuri cu lungimi diferite 

Pachetul contine 4 instalatii frajurate, cu jocuri de lumini, pentru un decor de poveste. Se pot monta atat la interior la geam, pe casa scarii, etc, cat si la exterior la streasina casei, foisoare, balcoane, in copaci, pe gard, etc.

  • Fiecare instalatie este prevajuta cu 8 jocuri de lumini: combination, in waves, sequential, slow glow, chasing/ flash, slow fade, twinkle/ flash, steady on;
  • lungimea franjurilor sunt de aproximativ 60 cm, 40 cm si 30 cm;
  • alimentare 220 V;

Instalatia de Craciun poate fi utilizata atat in spatii de interior cat si la exterior, protejata de intemperii (de exemplu sub streasina casei) special creata pentru a fi montata in serie prin intermediul adaptorului (stecherului inclus in pachet). Pot fi montate in serie pana la maxim 4 instalatii.

Conectarea la 220V se va face la o priza protejata de intemperii si de umezeala. Orice tip de conector va fi protejat de apa.Indiferent de modelul achizitionat, instalatiile trebuie protejate de actiunea directa a ploii si a ninsorii (pericol de scurtcircuit, flama, topire a firului. Garantia nu acopera astfel de defectiuni daca produsele nu au fost ferite de apa.

A nu se lasa in functiune nesupravegheat ori la indemana copiilor!
Nu interveniti asupra aparatului cand este conectat la priza.


Fotografiile au caracter informativ.Unele specificatii sau pretul ofertelor pot fi modificate de catre comerciant fara preaviz sau pot contine greseli de operare.

Ce spun clientii

3 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
100%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
G
George
07 dec. 2022
Achizitie verificata
Nu ma asteptam ca fiecare instalatie sa aiba jocul de lumini setat individual, la 40 de m nu ai cum sa le setezi, dupa ce le sting si le aprind isi schimba modul, fiecare bucata cum doreste… De asemenea descurcatul lor e super greoi si firav, una sa rupt cred, nu merge o latura. Nu stau intinse datorita firului care nu e maleabil, poate daca agati o greutate o sa stea intinsa. O faceam retur dar celelalte produse au fost ok si deja am pus instalatia pe casa …